maandag, augustus 24, 2009

Het heeft een dagje lekker geregend en aan het eind van zo'n dag vliegen er altijd veel insectjes rond. We hebben ons 's avonds vermaakt met het bekijken van de jacht van de diverse gekko's, of pega pega's zoals ze hier heten, die in en op Anja's huis op jacht waren naar deze insectjes.

Bij ons huis zien we ze nauwelijks, ik heb een keer een grote zien zitten in ons schuurtje en we hebben er een keer een weg zien schieten toen we de ijskast verzetten. Ze zijn er echter wel, dat is te zien aan de keuteltjes. Die lijken op muizenkeuteltjes maar met een wit puntje eraan. Deze zien we liggen naast de koelkast, maar ook naast mijn computer en onder ons Mexicaanse masker op de porch. Misschien laten ze zich over een jaartje wat beter bekijken.



Tot die tijd moeten we het met de niet-levende versies doen, we hebben al een hele verzameling. De laatste zelf gemaakt tijdens de mozaiekcursus. Christa en Baydir hadden er elk ook een gemaakt en hebben die meegenomen naar Nederland. Voor hun eigen verzameling.