zondag, mei 17, 2009

We zijn al weer 2 weken terug uit Nederland. We moesten eerst even bijkomen van het tempo daar en weer in ons Arubaanse ritme komen.

We hebben daar wel een heerlijke tijd gehad. Vreselijk gezellig, veel oude vrienden en familie gezien en gesproken. En dat alles met heerlijk voorjaarsweer, maar 1 dag regen. Jammer dat de gebeurtenissen op Koninginnendag een nare nasmaak gaven aan deze verder ideale vakantie.

Ook Christa's nieuwe vriend eindelijk 'live' ontmoet. Hij beviel goed, over een paar weken komen ze naar ons toe en mogen ze samen bij ons logeren. Ze nemen dan ook onze kat Isabel mee. Na het overlijden van haar nichtje en worstelmaatje Annabel werd Christa's appartement toch wel te klein voor haar, ze kan haar energie niet meer kwijt. Omdat het er niet in zit dat Christa op korte termijn een huis met een tuin krijgt, mag Isabel als een echte pensionada haar laatste jaren in de zon doorbrengen. We hopen alleen wel dat we Oscar en Felix ervan kunnen overtuigen dat ze familie is en geen jachtobject.

Die waren natuurlijk erg blij ons weer te zien, de eerste dagen volgden ze ons letterlijk op de voet. Felix is flink gegroeid en bemerkte in onze vakantie dat hij over de muur kan springen. Anja heeft dit bemoeilijkt had door er ons sierwrakhout op te leggen.


De afgelopen week heeft hij ontdekt dat onze slavenmuur ook niet onneembaar is voor hem. Gisteren hebben we onze divi-divi's flink gesnoeid en met het snoeihout deze weg proberen te versperren.


Binnenkort gaat Dirk dan toch maar de muren verhogen met planken, maar eerst gaat hij het schuurtje afmaken: zijn eerste tegelwerk leggen en dan een voorwand met deur wegzetten. En misschien moet hij ook nog een hek achter de tranchi maken. We wachten het eerst maar af of we de honden nu binnen kunnen houden.