maandag, augustus 03, 2009

Tot onze grote verassing bleek er ineens een stuk Papaya geasfalteerd te zijn. We hadden wel gezien dat op diverse plekken op het eiland flink aan de wegen wordt gewerkt. Maar daar werd de zandweg eerst afgegraven en vlak gemaakt, waarna er een laag rood stof op werd gestort dat dan verschillende weken moet worden ingereden. Met als gevolg dat er nu een aantal rode buurten zijn; dat spul stoft behoorlijk. Iedereen is des te gelukkiger als het asfalt eindelijk gelegd wordt.

Maar bij ons ging het anders. Rond lunchtijd was er nog geen enkele activiteit te zien, en aan het eind van de middag lag er ineens een schitterende asfaltweg.


We hebben er weinig vertrouwen in dat deze weg de herfstregens overleeft, we verwachten dat we aan het eind van het jaar weer door de kuilen heen moeten rijden. Het verhaal gaat rond dat al deze nieuwe wegen een verkiezingsstunt zijn van de regerende partij en dat kan wel kloppen. De verkiezingen zijn in september en dan hebben we de echte regenbuien nog niet gehad.