vrijdag, augustus 31, 2007

Verhuistijd ? Bijna !
Vandaag zou ons huis opgeleverd moeten worden volgens de belofte van de aannemer een maand geleden. Zoals te verwachten was haalde hij het niet en bijna had ik een minder vriendelijk stukje geschreven over het feit dat er weinig meer gewerkt werd in het huis de laatste week en de aannemer niets meer van zich liet horen. Maar vrijdagmiddag vier uur belde hij met goed nieuws: het komende weekend wordt er doorgewerkt en in de komende week vind de technische keuring van de elektrische installatie plaats, meteen na de installatie van de fusebox. Deze week worden ook de wastafels en keuken geinstalleerd.

Omdat hun baasjes vier weken op vakantie waren liepen een aantal buurpoezen verdacht veel bij onze appartementen rond op zoek naar liefde, aandacht en eten. Deze siamees heeft ons en onze auto uitgezocht als tijdelijke of mogelijke nieuwe verblijfplaats.

Na onze verhuizing zullen we wat minder uitzicht hebben op zonsondergangen in de zee daarom nog een foto van een mooie, die van 31 augustus 2007.

1 Comments:

Blogger Unknown said...

Price EPC Thousands of satisfied customers-free note-Buy Online or Call 03/312.35.23-Snel and expert home inspection Heylen from 140 € (incl. VAT see price list): Your adviser energy efficient living.Bouwdewijn Heylen is a recognized energy expert.In 2008 he founded Home Inspection Heylen in Lille.The case provides the following services to individuals and professionals click here elektrische keuring

25 augustus, 2013 22:01  

Een reactie posten

<< Home