zaterdag, september 22, 2007

Gespot vanaf onze porch: Visarend en Tijger.
Tussen onze verhuizing door kunnen we gelukkig af en toe ook even relaxen op onze porch. Tijdens zo'n pauze spotte we eerst een Visarend en later een Tijger, de laatste is de kater van onze vrienden die terug naar Nederland zijn gegaan. Hun kater hebben ze in onze zorg achtergelaten, eerst hebben we hem in zijn oude huis eten gegeven. Nu na een maand roepen we hem als het etenstijd is en dan komt hij bij ons eten, gelukkig blijft hij ook steeds meer bij ons in de buurt rondhangen.
Deze week is dan eindelijk de technische keuring van het huis afgerond en kon ik daadwerkelijk aansluiting op het elektriciteitsnet aanvragen. De komende week wordt de aansluiting gerealiseerd en hebben we overal in huis stroom en kunnen de verlengkabels de kast in. Ook het gas wordt maandag of dinsdag aangesloten. Deze week nog even een vuilnisbak ophalen in San Nicolas en de airco's kopen en laten installeren. Dit weekend hebben we al een hoop lampen gekocht en opgehangen. De badkamers zijn nu klaar op de lampjes na.

1 Comments:

Blogger Unknown said...

Hi, prachtige foto, echt een lukcy shot want deze vogel zie je zo niet vaak, het is nl geen warawara maar een gabilan piscado (papiamentu) oftewel een visarend/osprey. Mooi dat jullie 'm zo te zien hebben gekregen.

Karen (www.roofvogelopvangcuracao.com)

06 september, 2008 15:10  

Een reactie posten

<< Home