vrijdag, juni 29, 2007

Fase 3 is bijna gereed, 90 procent van de muren is nu gepleisterd en het dak is helemaal klaar. Volgende week wordt, deo volente, begonnen met fase 4 : plafonds in de slaapkamers, verven van de de muren en binnenkant dak in woonkamer en keuken, betegelen van de badkamers en de vloeren en het leggen van waterleidingen.

zaterdag, juni 16, 2007

Bij onze eerste 'ezeldienst' na onze vakantie werden we verrast door een hoogzwangere Eenoog in de grote koraal. Haar dochter Negrita mocht er niet in en liep er maar verloren bij. Samen met haar moeder durfde ze alle ezels aan, maar alleen was ze een stuk minder bitchy. Ze durfde niet goed bij de grote voederplaats te eten en stond wat achteraf te eten met de andere stumpers, Q-T en Picasso.

Eenoog liep in de hele dag onrustig in de koraal heen en weer en beet zelfs naar Negrita. Maar verder gebeurde er die zondag niets. Maandag echter vonden de vrijwilligers een allersnoezigst ezeltje bij Eenoog. Ze is diezelfde dag nog geadopteerd en heeft van haar adoptieouders de naam Luna gekregen. We zijn natuurlijk snel gaan kijken en hebben wat foto's genomen. Ze vond het heel erg interessant maar haar moeder vertrouwde het fototoestel niet zo en ging er steeds voor staan. Toen het fototoestel uit zicht was mocht Luna wel dichterbij ons komen.

Ons bezoek aan Nederland is heel leuk geweest, we hebben heel veel mensen gezien en hadden zowaar bijna alle dagen mooi weer. We hebben daar nu geen eigen huis meer, maar logeerden naast ons oude huis. Wat nu al helemaal 'ons' huis niet meer is. Er is van alles aan verbouwd en aangebouwd en de hele tuin is verdwenen. Letterlijk, er staat geen grasspriet meer in. Ik verwachtte dat al, je ziet het overal gebeuren in Nederlandse tuinen. Jammer voor de salamanders, gelukkig is er nog een vijver over in de buurt. Mij doet het niet veel, ik ben met mijn gedachten volledig bezig met mijn nieuwe huis en tuin.

vrijdag, juni 15, 2007


Op speciaal verzoek van Christa nieuwe foto's van ons huis in aanbouw. Het pannendak is bijna klaar. Binnen is de electricien druk met de leidingen in de keuken en woonkamer. Alle vier de slaap- en werkkamers hebben nu drie van de vier muren die gepleisterd zijn, alleen aan de badkamers is nog niets gedaan. Foto's kunnen overigens vergroot worden door er op te clicken.

donderdag, juni 07, 2007

Toestand van de bouw 's ochtends 6 juni 2007.